Takk for fantastiske dager på SMAK 2017

 


 

Tusen tusen tusen takk til alle som bidro til tidenes SMAK-messe!

 

Av 400 utstillere stakk Nortura PROFF av med prisen for beste stand.

 

Vi kjørte ulike tema for hver dag med spennende og inspirerende seminarer, skiftet ut menyen daglig, og hadde til og med en egen utedofotobås. 

Hele SMAK var en intern lagøvelse fra ende til annen, men ikke uten god hjelp fra samarbeidspartnerne våre. Vi vil derfor sende en stor

 

TAKK til designer Henriette Fox og prosjektleder Halvor Krossen fra NPG for stødig håndverk og deilig oppfølging fra A-Å – dere både delte og overleverte på våre visjoner og for store ambisjoner!

TAKK til Christoffer Alveid & Co hos Foodtech for førsteklasses rådgivning og proff hjelp med alt rundt restaurantkjøkkenet vårt på standen – dere ga oss et drømmestorkjøkken å jobbe i!

TAKK til Daniel og Jon Anders fra Fotobaren for førsteklasses leveranse og hjelp til utedo-(fotobås)prosjektet vårt – det skapte masse liv og røre på SMAK, og ga oss mange fine og morsomme minner!

TAKK til Phuong Luu fra NRWAY for den visuelle profilen til prosjektet, omfattende produksjon av trykt materiell og digitale løsninger (og for teknisk hjelp i gjennomføringen av seminarene!) – sorry for alle de korte deadlinene og søvnløse netter i januar…!

TAKK til Arne Brimi, som vant Horecabransjens Ærespris under SMAK – det var en stor ære for Profferne at du stilte opp for oss under messen

TAKK til de dyktige kokkene fra Vianvang; Dan Robin og Irene og lærlingene An-Magrit og Sindre for fantastisk innsats – det var utrolig gøy og skikkelig stas å ha dere som del av teamet!

TAKK til kjøttskjærerne fra Nortura, Erik Bøe og Steinar Moe, pølsemaker (bl.a.!) Tom Skjekkeland, og Morten T. Paulsen fra Produktkvalitet for at dere stilte opp og viste fram hvilket håndverk og kompetanse som finnes i Nortura – dere er noen fantastiske formidlere!

TAKK til Livèchebonde Saxe Frøshaug fra Frøshaug Gård, og lammebonde Silje Brattespe fra Hardanger for at dere stilte opp med inspirerende seminarer – vi har stor respekt for deres faglig dyktighet og dedikasjon! Lenge leve bonden! #norgetrengerbonden

TAKK til superkokk Christer Rødseth fra Vaaghals for deling av matfaglig kompetanse i verdensklasse, men spesielt for at du alltid skaper god stemning – du er rett og slett en inspirasjon! (Også en stor takk til Eirik Lillebø som stilte opp på kort varsel!)

 


 

Takk til alle kunder, samarbeidspartnere, og hyggelige gjester som kom innom og besøkte oss på SMAK, vi storkoste oss!

Hjertelig hilsen PROFF-gjengen